Kårläger för äventyrarna

Hej äventyrarna!

Som ni kanske sett eller hört blir det ett annorlunda kårläger i år. Varje avdelning får göra sina egna aktiviteter och vi tänkte ta chansen att göra Drontens drömhajk. Ni har ju fått planera era respektive drömhajker och vi tänkte att det inte är mer än rätt att vi också får planera och göra vår!

Schemat är inte *helt* klart så det finns visst utrymme för er att påverka detaljerna. Vi kommer att ha aktiviteter på dagarna, men utan att övernatta. De grova dragen är färdiga:

* På torsdagen blir det kanotpaddling. Vi paddlar hela dagen, stannar och lagar mat någonstans, och kommer tillbaka på kvällen.
* På fredagen börjar och slutar vi lite senare, för att kunna ha bäversafari. Bävrarna trivs bäst i skymningen så vi börjar dagen vid 11-tiden, vandrar till en bäverplats med kul äventyr på vägen, och avslutar med bäverspaning och lägerbål.
* På lördagen blir det tävling mellan patrullerna! Må bästa patrullen (dronten) vinna!

Eftersom vi inte kommer att övernatta tillsammans kan vi behöva lite mer skjutsar än beräknat – vi behöver åka både till och från kanotpaddlingen på torsdagen, och vi behöver åka hem från bäverspaningen på fredag kväll. Fredag morgon och hela lördagen utgår från scoutlokalen så då behöver vi inte åka någonstans.

För de av er som inte redan anmält er går det fortfarande bra att bestämma sig för att delta. Fyll i anmälningsformuläret på https://orbyscout.kfum.se/karlager-2020-var-med-och-radda-varlden, även om en del av detaljerna inte riktigt stämmer med verkligheten nu. Vi behöver din efteranmälan senast 14 maj för att hinna förbereda mat och aktiviteter.

Om du anmält dig och inte vill vara med längre så hör av dig senast 14 maj så vi vet! Vi hoppas såklart att se er allihop, men förstår att ni kan ha andra planer också :)

Frågor kan ni ställa i sms-gruppen, på mail till aventyrarna@orbyscoutkar.se, eller via telefon till:
Linnea: 072-077 20 85 eller
Johan: 073-075 17 59

Scouthälsningar,

Ledarna

Scoutkårens epost: info@orbyscoutkar.se
Besöksadress: Kärnbovägen 6, 125 40 Älvsjö