• Scoutverksamhet

Äventyrarscout i Örby

Äventyrarscout är du när du är mellan 12 och 14 år gammal, eller ungefär från sexan till åttan i skolan. På äventyrarna är du själv med och bestämmer vad du och din patrull ska göra. Du får lära dig mycket nya spännande saker som du direkt får använda på riktigt tillsammans med nya och gamla kompisar.

På äventyraravdelningen i Örby är vi just nu tre patruller, Vargen, Gripen, och inte BjörnenUgglan, som träffas tillsammans varje torsdagkväll 18:30 till 20:30. Vi har ofta aktiviteter på helger och andra tider också – se listan nedan och missa inte att anmäla dig!

Kontaktuppgifter

Är du redan med på äventyrarna är absolut säkraste sättet att få snabbt svar på din fråga att använda sms-gruppen. Vill du inte det, kan du eller din vårdnadshavare skicka mail till Johan eller Linnea.

Vill du börja i Scouterna? Är du mellan 12 och 14, på ett ungefär? I så fall är du välkommen att besöka oss en torsdagkväll i vår lokal på Kärnbovägen 6 i Örby. Om du vill höra av dig i förväg, skicka ett mail eller fyll i vår intresseanmälan.

Sagan om Ringen

Den här terminen har vi Sagan om Ringen-tema.

 

Kommande aktiviteter

Vill du ladda ner och skriva ut hela terminsplaneringen finns den här.

 

Större aktiviteter

Inga Evenemang

Scoutkårens epost: info@orbyscoutkar.se
Besöksadress: Kärnbovägen 6, 125 40 Älvsjö